Prof. dr. Kalsky was op 20 en 21 september 2016 een genodigde van het International Higher Education Interfaith Leadership Forum (IHEILF).

In 2015 werd het IHEILF onder Barack Obama opgericht om de 'President's Interfaith and Community Service Campus Challenge' een wereldwijd perspectief te bieden.


2016 was het tweede jaar dat internationale academici werden uitgenodigd voor de President's Interfaith en Community Service Campus Challenge en aanverwante evenementen in Washington, DC. Academici, gemeenschapsleiders en studenten uit meer dan 20 landen werden bijeengeroepen aan de Georgetown University voor een tweedaags forum gericht op de ontwikkeling van interreligieuze leiderschapsvorming in het hoger onderwijs. Deelnemers deelden ervaringen en veelbelovende praktijken in verschillende landen. Het Witte Huis, het ministerie van Onderwijs, ministerie van Buitenlandse Zaken, USAID en andere partners leidden verscheidene workshops. Het forum werd op 21 september afgesloten met een openbaar evenement over vluchtelingen, geweld en hoger onderwijs.
Lees via onderstaande link het gesprek met Manuela Kalsky tijdens het IHEILF.

https://berkleycenter.georgetown.edu/interviews/a-discussion-with-manuela-kalsky-vrije-universiteit

International Higher Education Interfaith Leadership Forum

T I J D L I J N

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.